دانشکده علوم انسانی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

معرفی کارگاه، سایت GIS

استفاده از سيستم اطلاعات جغرافيايی (GIS)در دهه ۱۹۸۰ گسترش فوق العاده اي يافته است.با توجه به اهمیت و کاربرد آن ، كشورهاي مختلف، اكثر دانشگاهها، سازمانهاي تجاری و دولت ها از اين سيستم برای مقاصد گوناگونی استفاده می كنند. در يك سيستم اطلاعات جغرافيايی امكان تحليل همگانی و فضايی عوارض و روابط ميان آنها، براساس مختصات جغرافيايی وجود دارد . بر این اساس سایت جی آی اس در دانشکده علوم انسانی از سال ۱۳۸۵ به علت کاربرد آن و ارتقای سطح دانش دانشجویان شکل گرفته است. این سایت به خاطر قرار گیری در طبقه همکف دانشکده، به لحاظ دسترسی از موقعیت بسیار خوبی برخوردار است و امکانات قابل توجهی را ارائه می نماید.کارگاه های آموزشی سایت در محیطی بسیار آرام برگزار می شود که به منظور آموزش و یادگیری برای دانشجویان مناسب بوده و امکان تبادل اطلاعات و پرسش و پاسخ را فراهم آورده است. سایت، ظرفیتی بالغ بر ۳۰ نفر داشته و دارای فضایی مستطیل شکل است که ، امکاناتی نظیر ویدیو پروژکتور،صندلی، میز و کامپیوتردارا است.با توجه به چیدمان صندلی ها در فضا، که به صورت قرار گیری در طرفین می باشد ،تدریس و انتقال مطالب به بهترین نحو انجام می شود به طوری که همه افراد امکان دسترسی به تابلو را داشته و به خوبی بتوانند تصاویر را مشاهده نمایند.

معرفی ازمایشگاه تخصصی زبان:

گروه زبان   دارای دو آزمایشگاه تخصصی به شرح زیر می باشد:

الف- ازمایشگاه جدید

این آزمایشگاه دارای دو سیستم مدیریت کامپیوتر با ظرفیت ۳۰ میز لابراتور مجهز به هدست ، صندلی مخصوص و یک دستگاه تلویزیون می باشد.

ب- آزمایشگاه قدیم

در این آزمایشگاه یک دستگاه سی دی خوان - دسنگاه ویدئو –آمپلی فایر- تلویزیون و تعداد۳۰ عدد میز و صندلی و هدفون وجود دارد.

معرفی سایت کامپیوتر:

سایت دانشکده علوم انسانی دارای۲سایت کامپیوتر در طبقه همکف و طبقه یک دانشکده می باشد که هر کدام از آنها در   وسعتی معادل ۱۰۰مترمربع احداث شده اند. سایت طبقه همکف با دارا بودن تعداد ۳۵ کامپیوتر زمینه ساز استفاده دانشجویان و اساتید دانشکده از منابع نرم افزاری کتابخانه دیجیتال دانشگاه و....   فراهم آورده است. در این سایت هنچنین نرم افزارهای مربوط به رشته های علوم انسانی آموزش داده می شوند.

سایت طبقه اول دانشکده دارای ۱۷سیستم مجهزبه شبکه اینترنت دانشگاه که ضمن جستجو می توانند از مقالات داخلی و خارجی استفاده کنند. با توجه به شبکه بی سیم دانشجویان به راحتی از طریق کامپیوتر ، گوشی های مختلف ولپ تاب متصل می شوند وازآن استفاده می کنند .

2211  22222 copy    22444